bags of beans and nuts

مطالعه اخیر ارائه شده در کنفرانس بین المللی انجمن آلزایمر در سال 2024 نشان می دهد که مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری شده، مانند بیکن و بولونیا، خطر ابتلا به زوال عقل را تا 14 درصد افزایش می دهد.
جایگزینی گوشت قرمز فرآوری شده با آجیل و حبوبات می تواند این خطر را تا 20 درصد کاهش دهد و بیش از یک سال پیری شناختی را کاهش دهد.
در حالی که یک رژیم غذایی سالم برای قلب مفید است، هیچ غذایی به تنهایی برای پیشگیری یا درمان بیماری آلزایمر ثابت نشده است، که پیچیدگی درمان زوال عقل را تنها از طریق رژیم غذایی برجسته می کند.
طبق یک مطالعه جدید، افرادی که روزانه حداقل 1/4 وعده بیکن، بولونیا یا سایر گوشت های قرمز فرآوری شده (تقریباً 2 وعده در هفته) مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از 1/10 مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستند. یک وعده در روز (حدود 3 وعده در ماه).

این تحقیقات همچنین نشان می دهد که جایگزینی 1 وعده گوشت قرمز فرآوری شده با 1 وعده آجیل و حبوبات، مانند لوبیا و نخود، می تواند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.

نویسندگان مطالعه اخیرا یافته های خود را در کنفرانس بین المللی انجمن آلزایمر (AAIC) 2024 که در فیلادلفیا و به صورت آنلاین برگزار شد، ارائه کردند. آنها هنوز این یافته ها را در یک مجله معتبر منتشر نکرده اند.

با این حال، هشدار این است که در حالی که خوردن یک رژیم غذایی سالم برای قلب به طور کلی ممکن است به کاهش خطر زوال شناختی و زوال عقل کمک کند، هیچ شواهد مستقیمی وجود ندارد که نشان دهد هر غذا یا ماده ای می تواند از بیماری آلزایمر یا سایر اشکال زوال عقل پیشگیری یا درمان کند.

علاوه بر این، با توجه به پیچیدگی بیماری آلزایمر، غیرممکن است که یک غذا یا یک ماده تأثیر مفید قابل توجهی داشته باشد.

منبع:medicalnewstoday